torsdag 2 juni 2011

Mora lasarett!?!?!

Igår kväll när vi skulle gå och lägga oss hörde vi att de var nån som skrev ute. De var nya grannen som var väldigt packad och klampade upp och ner för trappan för att få med dig nån karl upp. Till slut blev de tyst och då kunde vi gå och lägga oss..

Idag ska vi åka och hälsa på Jonas förra granne som ligger på sjukhus för han var med i en arbetsplats olycka igår han blev fast klämd med ena benet i hydral driven lucka och skulle bli akut opererad men de är ju mora lasarett så han fick vänta tills dom in bokade operationerna hade blivit av men när dom var klara så kunde dom inte operera honom för då var benet för svullet.. Och i dag är de samma sak de är för svullet så de blir inget i dag häller.. Men de som är sjukaste är att dom inte ens sagt hur allvarligt de är.. Men han tror att allt under knät är förstört och han vet inte ens om knät har klarat sig..
De ända dom har sagt är att om dom inte kan operera de inom kort så dör cellerna och då kan dom inte göra nån utan då blir de nog värsta tänk bara...

Blir så arg.. Varför gjorde dom ingen operation från början!!

/emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar