söndag 20 februari 2011

Helg

Igår var de -22 men vi trottsade kylan och tog en skoter tur ut till Jonas ö för att se att de var lugnt. Gick bra att ta sig över isen den här helgen. Men när vi kom ut till ön så var de knas med motorn så vi åkte in till ryssa där vi känner några som bor så vi ställde skotern där och väntade på att Jonas pappa skulle komma med släpp Och dom vi känner var inte hemma men dörren var olåst så vi gick in och satte oss i hallen och värmde oss lite medan vi väntade.
När vi hade väntat kanske 10 min så kom fia hem och hon hade bakat bullar så vi blev bjudna på bullar och te medan vi väntade mums de var gott när man var lite frusen.
Så pratade vi en massa och gossade med kattungarna som är ½år gamla nu och en av dom vill dom bli av med synd att eliott och ronja inte är yngre för då hade vi nog tagit den ... Den är ur mysig och ja blev kär =)
När Jonas pappa väl kom lastade vi på skotern och åkte hem till Jonas mamma och pappa och lastade av den sen åkte vi hem och åt mat och spelade tv spel tills melodifestivalen började..
Vilken j*vla skit var inte en ända låt som var hör bar.. Besviken, sen tittade vi på film och sen gick vi och sov.

Idag har de varit kallt men inte lika kallt som i går. Vi vaknade rätt tidigt i dag. Så vid kvart över 12 hade vi tillome veckohandlat=) Sen har vi spelat tv spel och sen i kväll var vi hem till Jonas mamma och pappa och åt middag. Och nu sitter vi och tittar på wallander och dricker te och äter glass=) .
Blir nog kanske att titta på solsidan på play sen innan vi somnar.
Så i morgon är de praktik igen=) Hoppas ryggen håller;P men de gör den nog..

God Natt

/emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar