onsdag 20 april 2011

God natt

Nu var de några dagar sen jag skrev. Har hänt lite sen sist ja har varit på inskolning på nytt jobb. På ett äldreboende i Orsa . Var väldigt lugnt om jag får säga de själv och all personal på dom olika avdelningarna jag träffa verkar jätte trevliga så jag ska nog trivas. Plus att jag får 16 kronor mer i timmen här än på Tomtebo. Konstigt man får mer pengar men behöver göra mindre de blir ju kanon. Ska gå en kvälls inskolning nästa fredag kommer nog gå jätte bra. Alla boende verkar så snälla.
Imorgon blir de praktik på blomsteraffären igen näst sista dagen. Men de jobbiga är att Jonas slutar ett och hade tänkt att vi skulle hitta på nått efter som jag åker till Uppsala på fredag. Men jag slutar inte fören kl 18 så de får bli mys då i stället.
Fast vi hitta ju på nått kul i dag. Vi var på bio och såg Hur många lingon finns de i världen. De var en jätte bra film. Första filmen ja sätt som jag har blivit så berörd av att ja grät. Kommer nog drömma om de gänget i natt.
Hoppas allafall jag får sova i natt. Natten till i dag sov ja Inge vidare var ju nervös för inskolningen plus att Jonas gnisslade tänder och tände lamporna mitt i natten i sömnen men vaknade precis när han tände dom. Har en fjärrkontroll som vi tänder och släcker endel lampor me. Men i natt har ja den på min sida. Plus att man får sov morgon i morgon för i morse var jag tvungen att gå upp 5:15 för att hinna me bussen som gick 6:06 till nya jobbet.

Nu ska jag sova och hoppas på att de blir en skön natt.

God natt

/emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar