tisdag 6 april 2010

Min dag

Ja idag gick jag upp vid 9 då tog jag mig en dusch sen åt jag lite frukost framför tv:n, tills klockan var 11 då var de dax att gå ner till buss stationen för att ta bussen till Enköping. När jag kom ner till stationen så skulle jag ta ut pengar och jag hade 10 minuter på mig tills bussen skulle gå så jag kände mig lite stressad och tanten före mig var seg som en snigel men jag lyckades få ut pengar och gick fort fort till bussen och när jag gick på så sa chauffören att vi fick åka gratis tänk om jag hade missat bussen för att tanten var seg och bussen var gratis .. Men jag kom med bussen allafall skönt och att den var gratis var ju ett plus.

När jag kom till Enköping så gick jag av vid tågstationen för att fördriva tiden lite gick runt och tittade lite om de var sig likt och de var de.

Hittade lite fina blommor också..

När klockan var 13 så gick jag in till tandställnings specialisten och satte mig och väntade och man fick ju vänta en kvart extra som vanligt. När jag väl kom in så tittade dom lite och sen var de klart , så ska jag tillbaka om 2 år.. jippi.. åkt buss 40 minuter dit och tillbaka + massa väntan för en typ 5 minuters koll .....


När jag kom hem var jag trött åt lite sen lunch och la mig i soffan och tittade på Håkans bar och sen på taland. Sen när mamma kom så åkte vi och handlade.. När vi kom hem blev de diskning av diskberget=P efter de blev de våfflor me sylt och grädde och äntligen hemma..
Sen lite dumle och lite mera tv=P

Och nu är de dax att gå och sova eller allafall läsa lite fast jag är nog sov trött, de visar sig väl om man vaknar med boken på magen =P

God natt



/emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar