fredag 15 januari 2010

Vilken j*vla dag..

Säger bara en sak vill inte åka bil på ettag. I morse gick vi upp tidigt för att vi skulle åka upp till Åsarna som ligger ovanför sveg för att Jonas skulle möta en kille där som han skulle byta bil med. När vi kom upp dit och killen hade prov kört så var han inte nöjd med jonas bil och pratade om saker han inte hade en aning om.Jonas blev skit arg. Så då fick vi åka hem utan att ha byt bil. Trotts att Jonas hade frågat killen igår om han va säker på att de skulle bli nått byte för att åka 60 mil tur och retur gör man inte frivilligt om de inte blir nått byte men vilken blåsning..

När vi åkte hem så stannade vi i Sveg där vi åt lunch sen hälsade vi på en av mina klasskompisar från skattis Niklas som bor i Sveg i en liten men jätte fin etta. De va kul att se dig och se hur du bor..

När vi väl kom hem vid 17 tiden åt vi lite mat och sen tog jag en dusch.
Sen åkte vi upp till Älvdalen där Jonas hade tittat på en annan bil tidigare i veckan som han skulle byta med men då blev de inget byte men i dag blev de av. Så nu har han fått byta sig j*vla bil..=P Då är de bara att bli av me den andra me då..

Så vi har väl åkt så där 70 mil i dag.. Så jag klarar mig utan bil åkning ettag..

Säger bara killar och bilar!!

God natt..

/emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar