lördag 9 januari 2010

Djurås, Borlänge och Falun.

Igår åkte vi till Borlänge en sväng. På vägen dit hälsade vi på krille i djurås vi satt och prata de lite sen fortsatte jag och Jonas vår färd till Borlänge. Vi tänkte kolla på lite kläder där men hitta inget vi ville köpa. Så då åkte vi till Falun där vi skulle äta på ett ställe som Jonas åt på när han gick i skolan där men de var stänkt så då åkte vi in till centrum och åt på ett ställe som hette american take away. Säger bara, en gång och aldrig mera. Vi beställde en pizza som de skulle vara köttfärs på men de var inte mycket de va köttfärsås på burk som inne håller mer tomatsås en köttfärs så de va väl inte vad vi hade tänkt + att den var bränd.. Ett tips ät inte på de stället..

Efter vi hade ätit där åkte vi hem till jennie och Ola och hälsade på och inspekterade deras ny målade vardagsrum. De va fint så blev vi bjudna på kladdkaka och te.. De var inte helt fel. Sen körde vi dom till Annika sen åkte vi hem till mora.

När vi om hem lagade vi mat fast vi inte var hungriga men vi åt lite ändå. Sen spelade vi lite wii..
-----

Idag har vi köpt present till Jonas pappa som fyller år i morgon..
Sen har Jonas bror och hans fru och deras ena dotter och hennes man och son varit här. Så vi har ätit mat och tårta och lite så..

Nu sitter vi och tittar på tv men är inte så mycket att titta på tyvärr.

Har varit och köpt lördags godis i dag fattar inte varför de bara finna stora påsar att köpa godis i saknar dom här små fina påsarna man köpte godis i när man var liten vart tog dom vägen?
Tycker dom borde komma tillbaka för vem köper en sån där stor påse full med godis? Inte jag allafall..

Hoppas de blir varmare i morgon blir ju kallt inne me när de är så här kallt ute. De är minus 30 grader nu men på dagen i dag har de varit 26 minus man måste ju ha full mundering när man ska gå ut. Usch får gärna vara minus men inte så här många grader.

/emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar