tisdag 4 maj 2010

Valborg

I fredags åkte jag och Jonas ner till pappas jobb i nora där jag gjorde en syn koll och provade bogar. Tycker det är så svårt att bestämma sig men lyckades till slut.

Sen åt vi Lunch på ett jätte mysigt ställe och de var super god mat. Efter de så åt vi glass för nora glass öppnade sig kiosk i fredags, första dagen den här säsongen Han gör sin glass själv och den var jätte mumsig.
Sen när pappa slutade klockan 15 så åkte vi hem till honom och Maria i örebro.

På kvällen åkte vi in till stan och tittade på majbrasa och lyssnade till en jätte stor kör och när allt nästan var slut ja då började de ju självklart och regna så vi gick och ställde oss under en markis för att inte missa fyverkerierna.. Jäklar vilka grejer de va ju värre än på nyår minsan..
Efter de så åkte vi hem och åt lite sen gick vi och la oss..

I Lördags var vi ut till marieberg köpcentrum och letade efter en jacka till Jonas och vi hittade en jätte fin på dresman. Sen åkte vi hem och tog de lugnt och sen på kvällen så grillade vi mums och till efter rätt blev de jordgubbar och glass.. Sen tittade jag Jonas och pappa på Änglar och demoner. Maria mådde inge bra så hon låg och sov..

I söndags var vi på back tävling för bilar. De var kul. Jag blev träffad av en sten i huvudet men de gick bra.. Men jävlar va de gick.. Efter de så åkte vi hem och åt mat och fixade lite på datorn innan jag och Jonas åkte upp till mora..
Igår gjorde vi inte mycket vi var över till Jonas granne och pratade lite och så. På kvällen åkte vi till Falun för Jonas skulle köpa en mobil av en som bodde där och efter de så åkte vi vidare till borlänge där Jonas visade upp bilen för en som vill köpa den, så vi får se om den blir såld innan fredag nu då..
Då är de bara ut på jakt efter en ny bil för då har han sålt båda sina..
Nu ska vi åka och handla..
/emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar