måndag 17 januari 2011

Aspvägen 16B

Nu har vi bott här 3 dagar och de känns bra börjar komma till ränta med de mesta har lite lådor kvar än. Men nu börjar de bli riktigt mysigt=). Vet inte vad jag ska skriva så ja lägger upp lite bilder i stället.
Sovrum
Köket
Hall
Gästrum
Vardagsrum
badrum

I morgon kommer dom hit och ska fixa och tapetsera om. Det skulle dom ha gjort innan vi flytta in men blev nått missförstånd men vi fick rätt så nu ska vi få de som vi vill ha de känns skönt. Så innan vi går och lägger oss får vi plocka ihop de som är i vardagsrummet så vi inte får slip damm över allt. Hoppas på att vi får en ny frys och spis sen nån dag för på spisen fungerar bara två plattor och inga proppar har gått och frysen pendlar i kyla från -10 till -25..

Har just haft besök av två kompisar till oss ett kort besök men de var trevligt. Igår hade vi också besök men de var nog inte så kul att hälsa på här då för vi var vi uppe i att fixa och plocka..

Ikväll ska vi titta på handboll heja Sverige. I morgon blir de skolan ska bli lite kul och komma i gång .. (haha så låter de nu ) Undra hur de kommer låta om några veckor=P .
Nej nu ska vi äta mat. Ska de om vi kan fixa så vi för bredband i dag också för nu har vi kontantkorts Internet som tar slut om 3 timmar lägger att passa på med allt innan dess=)

Ha de så bra så länge
Pussar &kramar

/emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar